Categories
Buat Duit Online

Jom Belajar Bisnes Online @ Kerja Part Time Jer Dari Rumah Sekarang Gaisss!

Penafian :

In sya Allah Dengan Izin-NYA Anda Tidak Akan Rugi Malah Anda Rasa Bersyukur Di Atas Pemberitahuan ini! 

Sebarang dan semua kenyataan optimis di sini atau pada sebarang surat jualan disini adalah bertujuan untuk meluahkan pendapat kami mengenai potensi pendapatan yang bakal anda diperolehi.

Namun terdapat pelbagai faktor penting dalam menentukan keputusan sebenar anda dan tiada jaminan diberi bahawa anda akan memperoleh hasil yang sama seperti kami atau orang lain
BETUL KE BERITA INI? ADA YANG KATA BITCOIN HARAM? TAPI UTUSAN PUNYA INFO….HOHO!
Scan QRCODE Diatas Untuk Dapatkan CASHBACK VOUCHER Dari Shopee…Scan QRCODE ini boleh shopping yer! Scan QRCode MySejahtera Check Status Vaksin Jer…ADA BRANNN????

Gaji RM3000-RM5000 Sebulan Tak Cukup Sampai Kena Buat Kerja Part Time Dari Rumah?

Daftar LUNO MALAYSIA – Bursa Aset Digital yang Sah Disisi Suruhanjaya Sekuriti (SC) dengan promo code dari imej QRCode diatas! Misi menikah norma baru akan bermula dengan 0.1BTC nanti!
roket bisnes, advance roket bisnes, momentum internet, najib assadok, bisnes online, tarik pelanggan
Nak dapatkkan momentum bisnes meroket time PKP ini? Scan sekarang QRCode diatas! Diskaun luar biasa anda akan dapat nanti yer!

Betul ke statement saya nie?

Takut nanti bila aku cakap macam tue nanti orang claim diri tak reti bersyukur?

Rata-rata memang tak bersetuju dengan statement aku..ada yang sampai cakap…

Ko nie duduk kampung AGAKNYA…sembang kencang cakap gaji ciput pon boleh hidup…cuba ko duduk kl @ jb @ penang baru ko tau langit nie tinggi ke rendah! Kalo duduk tepi sungai @ parit jangan sembang dengan aku pasal “GAJI”

Hoho! Ada yang sentap rupanya heh… 🙂

Alhamdulilah. Dikala wabak pandemik covid-19 ini berlaku, saya masih boleh bertahan dan hidup secara serdehana kerana kerja part time dari rumah yang saya kongsikan disini

Yang mana kebanyakan info masih terus relevan sehingga hari ini yang mana ada diantaranya telah berusia lebih dari 5 tahun… 🙂

Dan melalui kerja dari rumah ini juga, akaun bank saya tidak putus-putus masuk samada daripada komisen jualan, jualan produk fizikal dan pelbagai lagi.

INI SURAT KHABAR CAKAP YER! BUKAN SAYA CAKAP!

Dan dengan rasa rendah diri saya amat berkeyakinan yang ilmu kerja dari rumah yang saya kongsikan disini akan terus kekal relevan & boleh berjaya jika anda ikut panduan yang disediakan itu.

Anda tak percaya? Anda TAK PERLU perlu scroll ke bawah untuk ketahui info lanjut… 🙂

Dari sumber buat duit online ini juga isteri-isteri saya tidak pernah kecewa dengan prestasi kewangan saya walaupun tidak boleh bekerja akibat daripada wabak covid-19 ini…

TIPS KERJA PART TIME DARI RUMAH YANG “CONFIRM” AKAN BERUBAH 360 DARJAH KEHIDUPAN ANDA SELEPAS INI….!!!!!

Untuk pengetahuan anda, blog simple ini simple sahaja.

First, saya TIDAK akan menawarkan apa-apa janji manis kepada anda!

Nak cepat kaya boleh cari skim cepat kaya, main forex dan labur dalam saham.

2nd saya berkongsi ilmu dalam lenggok bahasa rojak yang paling direct sahaja!

Saya sendiri hampir bunuh diri bila memikirkan KERUGIAN BESAR yang pernah dialami sebelum ini.

Ingat senang nak buat bisnes online ini rupanya bila tiada ilmu akhirnya lebur macam itu sahaja modal-modal saya sebelum ini.

Hasrat saya hanyalah untuk anda TIDAK MENGULANGI SEJARAH KERUGIAN saya sebelum ini 😦

Prinsip asas saya di dalam blog simple ini :

  • Cerita direct to the point dalam bahasa yang mudah difahami
    Jika ada unsur hype, saya tidak akan kongsikan info disini!
  • Jika faktanya menarik, saya tidak akan “KIPAS” kepada penulis semata-mata untuk dapatkan komisen jualan dari mana-mana penulis ATAS mana-mana produk kerja part time dari rumah yang disyorkan disini.
  • Ingat! Saya bukan GILA DUIT dari cerita-cerita sensasi saya ini. Niat saya hanya ingin mempermudahkan anda sahaja! Malah ada dikalangan penulis sendiri tidak tahu yang saya telah membeli ebook atau produk mereka dan kini telah jadi LEBIH KAYA dari mereka secara senyap-senyap! 😛
  • Buat pengetahuan anda, saya sangat selektif dalam membicarakan ilmu buat duit online ini. Tetapi saya tidak akan segan silu “membalun” atau menghentam mana-mana PENIPU samada mereka dari kluster kayangan atau kluster kaya yang berangan-angan!
  • Dan saya akui ramai penulis “BENCI” dengan saya…dan saya tidak ambil port langsung lebih-lebih lagi2 mereka yang suka menipu orang demi mengkayakan diri sendiri dan membiarkan orang lain merana dalam mencari kerja part time dari rumah yang semakin hari semakin mencabar ini.
  • Untuk pengetahuan anda, ada ebook yang saya dapatkan dibawah ini saya telah FAIL! ( sebab saya gagal kerana saya TIDAK LEBIH BERJAYA dari penulis – ini yang saya katakan saya gagal!)
  • Saya yakin anda JAUH LEBIH HEBAT dan KUAT BERUSAHA berbanding hanya tunggu duit jatuh dari langit dalam mencari sesuap nasi dalam buat kerja part time dari rumah ini!

Rata-rata orang makan gaji sekarang terpaksa cari pendapatan sampingan atau kerja part time dari rumah. Ini fakta bukan auta! Tapi jika terlalu banyak masa dihabiskan dengan kerja part time, bila pula masa yang dapat diluangkan bersama keluarga? Sebab itu ramai dari kalangan kita yang telah memulakan bisnes dari rumah. Bagaimana dengan anda?

Dan lebih parah lagi…jika anda tak mula mencari kerja part time dari sekarang, anda berdoa jelah dari sekarang supaya keadaan tak bertambah teruk dimasa akan datang lagi-lagi sejak pandemik covid-19 melanda negara kita sekarang ini…Saya sendiri ambil keputusan untuk mencuba kerja part time dari rumah.

Kenapa? Zaman sekarang ini ramai orang cari duit sampingan hanya melalui internet. Sudah pasti beribu-ribu laman web atau blog bercerita pasa buat duit online yang pernah anda jumpa..betul tak?

Mesti anda pernah dengar buat duit online tanpa modal laa..tak perlu buat kerja la…hanya goyang kaki sahaja?Kalo sebegini mudah dah ramai orang di negara kita ini jadi kaya bos!

Masalahnya, kebanyakan rahsia yang mereka ajarkan susah gila nak buat, masa pulak panjang nak bina itu dan ini. Lastly korang fedup nak buat sebab sekerat jalan jek dah failed! Tapi yang heran saya adalah ilmu2 yang korang dapat tue diajar oleh mereka yang cakap diri mereka SIFU laa…PAKAR laaa…LEJEN laa…dan macam2 lagi laa… 🙂

Erkk…sentap ker…jangan macam tue…inshaAllah diakhir bacaan di blog sampah ini, segala kesulitan @ kekusutan anda untuk mula kerja part time dari rumah akan selesai..dengan Izin-NYA…:)

Dibawah Inilah Panduan Kerja Part Time @ Bisnes Online Dari Rumah Yang Patut Anda Ceburi Mulai Esok!

1 – BISNES SHOPEE

Ya! Sebut shopee….mesti orang dah tau kan?
Shopee sekarang ni….. dah jadi website no 4 yang paling ramai dilawati oleh rakyat Malaysia pada setiap hari!

Saya yakin, anda juga salah seorang daripadanya! Termasuklah saya! Saya pun sama…. ho ho ho! Boleh kata, setiap hari.. mesti ada je barang yang saya cari dari shopee!

Maklumlah… kat shopee tu… sebut je barang apa yang kita nak? Dari sekecil-kecil barang seperti butang baju… hinggalah kepada sebesar-besar barang seperti TV, Mesin basuh dan juga peti ais!
Semuanya ada dijual kat shopee tu!

Masalahnya Boleh Berjaya Ke Buat Bisnes Shopee ini Walaupon Hanya Seorang Newbie?

TESTIMONIAL NEWBIE YANG TELAH BERJAYA DARI EBOOK BISNES SHOPEE INI ADALAH……

2 – BISNES SHOPIFY

Haaa… alang-alang dah meletup dengan bisnes shopee, jangan lambat nak terjun dalam kapal bisnes online yang satu pattern dengan shopee – SHOPIFY

Cuma bila nak terjun dalam nak buat duit online samada shopee atau lazada, ilmu sebenar yang perlu korang ada untuk berjaya dengan izin-NYA

Jangan salahkan orang lain bila depa telah berjaya lebih dulu dari anda yang hanya dalam keadaan “besyer-besyer” sekarang ini.

Mereka yang berani “mati” untuk mencari ilmu sahaja boleh berjaya dalam lubuk bisnes online yang sedang meletup-letup di Malaysia sehingga hari ini….

Dan anda perlu yakin kerana penulis ebook BISNES SHOPIFY celah gigi ini yang sampai hari ini dengar ceritanya – ada user “underground” yang tak menang TANGAN nak handle jualan mereka! Abis anda fikir ini ebook pon nak kelentong sama anda? Jawapan omputih saya…..

Anda SILAP BESAR punya!

P/S: JANGAN TUNGGU SAMPAI EBOOK DIBAWAH INI “DITAMATKAN” ATAU “UPGRADE” pada harga yang orang jawa cakap ” SEMBELIH KEPALA” . Ingat! Ini ilmu boleh jana 3-4 angka sebulan takkan kekal jual pada harga RMXX je bro!

Testimonial Sebenar Dari Bisnes Shopify Yang KOMISEN Dalam USD Yer!

Baiklah! Saya berminat dengan Bisnes Dropship Shopify ini…so macam mana yer? Macam senang jek belajar bisnes shopify dalam panduanbahasa melayu nie?

Relax bos…jangan mudah percaya dengan info hasil komisen usd tue!

Tengok dulu apa info @ modul pembelajaran sebelum anda terus beli!

Jangan jadi macam yang lepas-lepas…beli macam-macam ilmu last2 peram dalam komputer atau tablet sahaja…

Perghhh!!! Belajar step by step hanya dari 5 modul jek video bos…

Ikut betul-betul xsampai 1 hari siap dah 1store USD 3-4 angka bos tue…buat 10 kedai terus terus goyang kaki jek bos!

Yang lebih menarik ada gerenti 100% punya…

3 – BISNES AFFILIATEXUSD

Dari meja penulis AffiliateXUSD buat bakal hungry buyer buat kerja part time dari rumah,

KLIK DIATAS INI UNTUK DOWNLOAD EBOOK PERCUMA AFFILIATEXUSD

Inilah real bisnes online yang anda perlu buat hari ini!

Sebelum saya menerangkan dengan lebih lanjut mengenai produk ini, izinkan saya menerangkan serba sedikit apa yang dimaksudkan dengan affiliate marketing @ pemasaran affiliate.

Affiliate marketing ialah satu seni pemasaran produk yang sangat mudah untuk dilakukan oleh sesiapa sahaja lebih-lebih lagi mereka yang suka kerja part time dari rumah. Mereka yang kerja part time juga boleh lakukan aktiviti buat duit online ini secara santai @ bila ada masa lapang jer!

Mengapa Affiliate Marketing? Secara ringkas penulis memberitahu anda TIDAK :

  • Tak perlu ada produk sendiri
  • Tak perlu simpan stok produk
  • Tak perlu pos barang kepada pembeli
  • Pembeli tak perlu tunggu lama untuk dapat produk

Dan affiliate yang dimaksudkan penulis adalah komisen jualan bukan dalam RM, tetapi dalam USD!

Dibawah ini adalah bukti sebenar komisen dan lebih mengagumkan lagi penulis memperolehi hasil komisen ini secara santai semasa Semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) sedang dilakukan di negara kita!

Tak teringin nak dapat income USD pulak ker?

Apa yang membuatkan saya berminat untuk memberikan ulasan ringkas saya ini adalah penulis ada memberitahu bahawa :

  • Dicipta khas untuk Newbie
    – Apa yang saya faham disini adalah dari kelompok newbie macam saya sehinggalah anda yang pakar dalam pemasaran affiliate ini boleh faham tentang affiliateXUSD ini!
  • Ilmu step by step dari A sampai Z
    – Penulis menerangkan secara ringkas dari A sampai Z sehinggakan anda boleh memahami apa yang disampaikannya.
  • Strategi terbukti berkesan untuk jana income
  • Ini point penting untuk saya dan anda! Strategi yang telah terbukti melalui penyata pendapatan beliau pada MAC 2020 yang lepas!
  • Ulang step untuk dapat lebih banyak income
  • Anda hanya perlu ulang teknik yang diajar untuk mendapatkan lebih banyak hasil komisen USD tersebut!
  • Boleh scale up income sehingga 4-5 angka
  • Penulis berani jamin jika anda follow bulat-bulat teknik beliau, peluang untuk menjana income sehingga 4-5 angka sebulan sangat cerah!
  • Ilmu praktikal boleh buat terus semasa belajar
  • Hanya terus praktik apa yang diajar, anda sudah berada 30 langkah kehadapan untuk merasai 1USD yang pertama dalam masa yang singkat!

Ini janji dari pihak penulis bukan saya!

Teknik yang genuine yang boleh anda buat duit dengan AffiliateXUSD ini!

Anda tidak percaya? Sila lihat fakta menarik yang seterusnya!

AffiliateXUSD – Real Bisnes Online Dari Rumah Yang Masih Ramai Belum Tau Yer!

Mengapa anda perlu mendapatkan panduan pemasaran affiliate ini?

1) Cari produk hot yang anda boleh jual dengan mudah

Ini kunci utama untuk berjaya dalam AffiliateXUSD. Penulis akan mengajar anda cara mudah untuk mengetahui produk HOT yang boleh dijual dengan mudah!

2) Cara apply jadi affiliate bagi produk tersebut

Penulis akan ajar simple step untuk daftar bagi memperolehi hak menjual produk affiliate tersebut

3)Teknik networking dengan pemilik produk

Penulis akan ajar cara komunikasi yang mudah dengan pemilik produk! Penting supaya anda tidak buang masa untuk promosi produk tersebut!

4) Cara dapat akses produk tanpa perlu beli
Ini rare! Penulis bagitau skill apa untuk anda dapat akses TANPA membeli produk affiliate tersebut! Penjimatan sehingga 90% beb!

5)Cara bina page duit anda sendiri untuk promosi
Dah ada produk pon tak guna kalo takde salespages yang boleh menjual. Penulis akan ajar anda cara bina salespages ini!

6)Teknik hijack traffic pembeli tanpa perlu ada list
Top secret ini pon penulis akan ajar anda untuk mula mendapatkan hasil komisen USD seperti yang dijanjikan!

Apa yang anda perlu hanya tiru bulat-bulat apa yang bakal diajarkan oleh beliau sahaja! Cukup mudah bagi saya dan juga newbie yang baru hendak berjinak-jinak dengan affiliate marketing ini! Nak mudah macam mana punya bisnes online lagi?

Bisnes hari-hari untung bisnes menipu dengan air liur jek!

Jika anda adalah daripada kelompok dibawah ini, anda adalah orang yang patut dapatkan sekarang AffiliateXUSD ini :

*Graduan yang belum dapat kerja
*Pelajar universiti yang perlukan wang saku
*Pekerja yang baru dibuang kerja
*Pekerja yang terjejas akibat covid19
*Peniaga yang tak boleh buka kedai
*Lepasan SPM yang menunggu panggilan
*Anda yang mahu income sampingan
*Anda yang nak kumpul duit beli Iphone SE

Adakah AffiliateXUSD Berisiko Tinggi?

Bagi saya bukan semua pengguna (mungkin anda) akan mahir atau memahami produk affiliate yang “berhantu” ini walaupon telah berjaya mendapatkannya daripada pihak penulis.

Tambahan pula target produk @ niche produk adalah dari antarabangsa. Mungkin anda memerlukan sedikit masa untuk memahami keperluan sebenar bagaimana anda boleh berjaya melalui produk kerja dari rumah iaitu AffiliateXUSD ini!

Ini amaran ikhlas dari saya!

Namun, menjadi kelaziman “benda baru” susah untuk difahami. Namun penulis menyediakan ruang GROUP SUPPORT FACEBOOK yang mana anda boleh bertanyakan sebarang persoalan yang berkaitan produk ini.

Jangan mudah terpedaya dengan apa yang dijanjikan sepertimana anda akan memperolehi sehingga USD1,000 dalam sehari. Ini kerana setiap usaha yang dilakukan oleh anda berbanding penulis pastinya berbeza-beza. Bagi saya jika mencapai USD1,000 dalam sebulan secara konsisten sebagai cara anda boleh buat duit online yang mudah hanya dengan kerja part time dari rumah sudah memadai.

Tepuk dada tanya selera bro!

TESTIMONIAL NEWBIE YANG TAKE “ACTION” SERIOUSLY DARI A SAMPAI Z YANG FOLLOW CARA COPY & PASTE SIFU RASHVIN

Fuhhh!!! Terlalu banyak testimonial pon boleh naik giler dibuatnya.

Now! Journey anda hanya akan bermula bila anda ambil ACTION yang sama. Klik dibawah ini untuk dapatkan produk affiliate “berhantu” ini

BELI SEKARANG AFFILIATEXUSD DISINI!

4 – ADVANCE ROKET BISNES

roket bisnes, advance roket bisnes, momentum internet, najib assadok, bisnes online, tarik pelanggan
Jemu juga hari-hari imbas QRCode MySejahtera…Cuba imbas QRCode ini….Ini QRCode Buat Duit Online Punya Yer!

Hoho! Dengar nama lain macam jer…

Ini bukan cerita pasal politik taik yer tapi cerita nak meroket bisnes online anda yang dah buat sebelum ini – Bisnes Shopee, Bisnes Shopify atau AffiliateXUSD.

Dah setup bisnes online anda yang sebelum ini ingat senang ke nak hasilkan jualan YANG KONSISTEN bukan hasilkan jualan hari ini lepas tue bulan depan sekali dan seterusnya.

Sebab itu saya nak rekemenkan anda dengan Kelas Advance Roket Bisnes yang ditawarkan oleh SUPER MARKETER MALAYSIA – EN NAJIB ASSADOK!

AMARAN : Dibawah ini adalah cerita kayangan yang saya buat untuk anda lebih memahami mengapa pentingnya tarik pelanggan pada bisnes online kita…

KEMUDAHAN internet yang sangat pantas sejak kebelakangan ini telah mewujudkan perniagaan dalam talian @ ONLINE menjadi “trend” semulajadi yang sangat fantastik!

Ramai usahawan samada secara sepenuh masa ataupun part time telah mula melihat segmen berkenaan sebagai masa depan kepada dunia perniagaan @ bisnes online . Buktinya wujud pelbagai jenis platform e-dagang dan perkhidmatan pembayaran yang menyokong segmen bisnes online ini.

Contohnya? Anda lebih mengetahuinya berbanding saya yang kerdil ini…

Keyakinan orang ramai terhadap bisnes online di Malaysia semakin tinggi apabila wujud pelbagai pelan yang menawarkan internet murah dan pantas. Kesungguhan kerajaan mewujudkan fasiliti 5G terbaik menjelang 2021 juga meningkatkan lagi keyakinan orang ramai khususnya usahawan untuk terus berkecimpung dan mengendalikan urusan perniagaan mereka secara
dalam talian.

Menurut Pengasas Microsoft iaitu Bill Gates yang pernah berkata, jika perniagaan yang dibuat tidak berada dalam talian @ online, maka secara perlahan-lahan perniagaan tersebut telah berakhir. Kata-kata beliau itu jelas menunjukkan perniagaan dalam talian adalah keutamaan dalam era internet yang serba canggih pada hari ini.

Ia terbukti melalui kewujudan banyak gedung-gedung maya yang menjual pelbagai produk dan perkhidmatan secara dalam talian seperti Lazada, Shopee, Alibaba, Zalora, e-Bay, Amazon.com, GoShop, Shopify, OnPay dan sebagainya. Malah, kewujudannya semakin hari semakin gah dan menjadi perhatian ramai pengguna internet terutamanya dalam kalangan mereka yang gemar membeli-belah secara dalam talian khususnya di Malaysia ini.

Di samping nama gedung-gedung maya yang disebutkan itu turut mencipta jualan menakjubkan dalam tempoh dua tahun kebelakangan ini. Untuk tahun lepas sahaja, media melaporkan yang syarikat Alibaba.com merekodkan jualan sebanyak RM158.37 bilion sempena jualan 11.11 manakala Lazada dan Shopee pula mencatatkan jualan 1 juta unit barangan pada sejam pertama.

Biarpun internet hanya sebagai platform kepada kesemua e-dagang berkenaan namun keberadaannya dalam dunia hari ini boleh disifatkan sebagai ejen penting kepada usahawan untuk memacu perniagaan masing-masing khususnya kepada mereka yang mulai kerja dari rumah sebagai rutin kerja part time mereka lebih-lebih lagi selepas dilanda musibah pandemik covid-19 ini!

Tidak hairanlah kalau pusat tekstil Hari-Hari yang sebelum ini menjual pakaian secara konvensional melalui cawangan kedainya TERPAKSA menukar corak bisnes mereka dengan menyertai bisnes online ini.

Namun apa yang menghairankan…..

DULU TAK PANDAI NAK BUAT MARKETING TAPI SEJAK ADA ADVANCE ROKET BISNES, SALES MEROKET MACAM…..NINDIA!

momentum internet, roket bisnes, bisnes online

“Serius saya STUCK dan BUNTU. Dah macam-macam cara marketing saya buat. Tapi tak jadi-jadi. Sales Krik Krik. Bisnes makin TENAT!”

Ini antara nada-nada sumbang yang biasa saya dengar bila segelintir daripada usahawan bisnes online “GAGAL” menjana pendapatan yang mereka ingini.

Anda tahu kalau anda buat benda betul, duit akan masuk tak henti-henti, Sales makin meroket tiap bulan.

Adakah anda tahu apa masalah anda?

momentum internet, roket bisnes, bisnes online

Pernah Dengar Tak Pasal Advance Roket Bisnes?

Kelas Advance Roket Bisnes (ARB) adalah SETTING asas bagi seorang peniaga yang nak jadikan bisnes mendapat kepercayaan & buatkan pelanggan tertarik dengan bisnes mereka dalam online.

Ramai usahawan lakukan BANYAK kesilapan bila dia terus fokus pada teknikal Facebook Ads semata-mata sedangkan content, copywriting, emosi pelanggan mereka masih gagal kuasai. BETUL KE? Anda tanya diri anda!

Inilah ilmu yang paling BERHARGA untuk tarik perhatian pelanggan dan buatkan pelanggan berani hulurkan wang mereka kepada anda.

Dalam Kelas ARB, usahawan akan belajar tentang cara-cara & strategi dari asas hingga advance bagi memastikan pelanggan tertarik dan percaya dengan bisnes anda.

momentum internet, roket bisnes, bisnes online

Saya Berminat…Tapi Saya Nak Tahu Apa Yang Saya Akan Belajar Dari ARB @ Advance Roket Bisnes?

Dari apa yang saya tahu, bagi mereka yang MENDAFTARKAN DIRI hari ini dengan kelas ARB, anda akan dapat….

  • Cara Tulis Content Yang Menarik Dengan Teknik Copy Paste Yang Memukau!
  • Faham 8 Emosi Manusia Untuk Kuasai Pelanggan “Angau” Semacam jer!
  • Cara Tulis Ayat Power/Copywriting yang berhantu!
  • Buatkan BRAND Anda Dikenali & Tiada Masalah Pelanggan Nak Bayar Tinggi Sampai Anda Geleng Kepala Pusing-Pusing Punya!
  • Teknik FB Live Yang Bantu Anda Buat Sales Ribuan Ringgit Dalam Masa 365/7/24
  • Strategi Buatkan Pelanggan Beli Berkali-kali Dengan Anda!
momentum internet, roket bisnes, bisnes online

Hmmm…..Untuk Pengetahuan Saudara, Saya DAH RUGI GILER @ JENIS PIKIR KOLOT SKET @ NEGATIF dengan seminar/biztalk/livetalk macam nie…BOLEH PERCAYA KE YANG INI….?Tolong Saya Saudara!Cukuplah…..Hampir Nak Terjun Runtuh Bangunan Punya Rugi…Nasib Baik Ada Iman Yang Senipis Kulit Bawang Nie…. 😦

Maafkan saya! Ini bukan saya cakap tapi memang terbukti benar apa yang diberitahu ini dalam website @ surat jualan “BERHANTU” Kelas Advance Roket Bisnes yang mengatakan….

momentum internet, roket bisnes, bisnes online
momentum internet, roket bisnes, bisnes online

Cuma…..

MAAFKAN SAYA!

Hmmm….. Segan pulak nak cakap…tak cakap pulak nanti anda kata saya scammer pulak…hoho!

CONFIRM anda terus tekan BREK emergency bila dapat tahu yang KELAS ARB ini memang untuk KLUSTER kayangan sahaja…

Tak percaya? Tengok dengan mata anda sendiri HARGA SEBENAR kelas Advance Roket Bisnes Ini :

momentum internet, roket bisnes, bisnes online
momentum internet, roket bisnes, bisnes online
momentum internet, roket bisnes, bisnes online

AHA! AMCAM BETUL KAN SAYA CAKAP HANYA UNTUK KLUSTER KAYANGAN SAHAJA!

Tapi demi anda yang dah sanggup baca sampai sini, saya rasa macam tak patut saya SOROK atau MAKAN SORANG-SORANG harga kelas advance roket bisnes punya DISKAUN ini!

*AMARAN : Hanya pada yang berminat sahaja…(ULANG DALAM HATI ANDA 33X ATAU 100X…KALO HANDAL BOLEH SAMPAI 1000X)…Yang tak minat TIDAK payah GATAL tangan buang duit anda zaman yang sungguh mencabar ini ( Pandemik Covid-19 @ Politiking Yang Tak Ada Kesudahan! )

KLIK DIBAWAH INI UNTUK DAPATKAN HARGA LUAR BIASA KELAS ADVANCE BISNES ROKET BISNES OLEH SUPER MARKETER – NAJIB ASSADOK INI!

roket bisnes, advance roket bisnes, momentum internet, najib assadok, bisnes online, tarik pelanggan
Jemu juga hari-hari imbas QRCode MySejahtera dekat kedai roti canai janda @ Kedai Asam Pedas Power…Cuba imbas QRCode ini….Ini QRCode Buat Duit Online Punya Yer! Cara pembayaran? Boleh bayar secara manual atau yang dah mahir boleh bayar secara online banking…Jangan risau B0ssKu!
momentum internet, roket bisnes, bisnes online
KLIK DIATAS INI UNTUK LANGKAH ANDA MEROKET DALAM BISNES ONLINE ANDA!

Ingat sedara! Kalo nampak “HARGA DISKAUN” Giler rendah tue jangan cakap abang tak payung…Bersyukurlah dapat bayar manual/online banking pada harga mampu milik tue… Bukan kaleng-kaleng Abam Kacak Najip Ali Najib Assadok ini nak buat zakat dalam bisnes yer!

5. BITCOIN

Apa itu Bitcoin dan Mengapa anda perlu memiliki Bitcoin?

Hurm…Sebenarnya saya agak “PENAKUT” nak ulas bitcoin ini.

Macam-macam cerita yang kurang “enak” keluar mengenai perkara bitcoin ini.

Mana tidaknya, banyak skim-skim taik yang menggunakan nama BITCOIN untuk buat duit bertimbun-timbun cara penipuan yang paling agung sampai hari ini.

Adalah menjadi tidak “HAIRAN” jika masih ramai tak “terliur” nak cuba tahu dan belajar “HOW TO MAKE MONEY WITH BITCOIN YANG SAH DI MALAYSIA INI”

AMARAN: Jom! kita sama baca bab bitcoin yang saya ulas dalam bentuk paling mudah. At the end anda akan terus “JATUH CINTA” untuk terus dapatkannya secara SAH disisi undang-undang Malaysia! Ini betul-betul bukan cobaan ( kata PAK MUSTAR dalam salah satu dialog agung filem nostalgia yang pernah anda tonton sebelum ini…hoho! )

AHA! MENIKAH STYLE NORMA BARU KATANYA….NAK MERASA MENIKAH CARA KLUSTER KAYANGAN TAK? JOM KENAL DAN BELAJAR BITCOIN DENGAN KAMI!

Apa kata mereka yang BOLEH DIPERCAYAI mengenai BITCOIN?

Ya! Masih ramai yang tidak tahu apa itu Bitcoin? Bitcoin merupakan satu bentuk mata wang digital dan ianya dicipta dan digunakan secara elektronik. Yang lebih utama adalah bitcoin tiada siapa yang mengawalnya. Bitcoin tidak dicetak, seperti Dolar, Euro atau Ringgit Malaysia. Bitcoin yang dihasilkan oleh manusia menggunakan mesin komputer (mining machine) di seluruh dunia, dengan menggunakan perisian untuk menyelesaikan masalah matematik.

Ia adalah contoh pertama kategori wang yang semakin banyak dikenali sebagai cryptocurrency.

Ada faham tak? Tak Jelas lagi..Takpe…next info ya..Baru nak kenal hati budi kan…hoho!

Apa yang menjadikan bitcoin berbeza daripada mata wang biasa? Dan adakah Bitcoin ini selamat untuk digunakan?

Bitcoin boleh digunakan untuk membeli barang-barang elektronik. Dari segi ini, ia sama seperti Dolar, euro, atau Ringgit Malaysia konvensional, yang turut diniagakan secara digital.

Walau bagaimanapun, ciri-ciri Bitcoin lebih istimewa berbanding dengan wang konvensional, adalah bahawa ia tiada institusi (decentralized). Tiada institusi tunggal mengawal rangkaian Bitcoin.

Ini membuatkan sesetengah orang selesa & selamat dengan bitcoin kerana ia bermakna bahawa bank yang besar tidak dapat mengawal wang mereka.Ini yang membuatkan bitcoin sangat istimewa dikalangan penggemar matawang digital.

Macam mana? Dah mula rasa sayang tak dengan bitcoin….decentralized yer! Ini paling rare punya sebab! Next punya info lebih garang punya…hoho!

Siapa yang mencipta Bitcoin?

Seorang software developer yang dipanggil Satoshi Nakamoto mencadangkan Bitcoin, dimana ianya merupakan sistem pembayaran elektronik berdasarkan matematik. Idea ini adalah untuk menghasilkan mata wang yang tidak dikawal mana-mana kerajaan pusat, transaksi secara elektronik, kepantasan transaksi serta-merta, dengan bayaran transaksi yang sangat rendah.

Orang jepun tau yang suggest ini “BRILLIANT” tips…kalo tok lebai suggest yang darinya dari negara-negara OIC agak2 anda boleh percaya ker? HOHO! Next info ya gaiisss…

Siapa yang mencetak Bitcoin?

Tiada sesiapa. Mata wang ini tiada fizikal dan tidak dicetak oleh bank pusat yang tidak dipertanggungjawapkan kepada masyarakat, dan membuat peraturan sendiri. Bank-bank hanya boleh menghasilkan lebih banyak wang untuk menampung hutang negara, sekali gus menjatuhkan nilai mata wang mereka.

Sebaliknya, Bitcoin dicipta secara digital, oleh komuniti masyarakat yang sesiapa sahaja boleh menyertainya. Bitcoins boleh ‘dilombong’ (mined), dengan menggunakan kuasa pengkomputeran dalam agihan rangkaian. Rangkaian ini juga memproses transaksi yang dibuat dengan mata wang maya, berkesan menjadikan Bitcoin rangkaian pembayaran sendiri.

Haaa! Ini info paling “RARE”…Duit yang tidak dicetak…DUIT jenama RINGGIT MALAYSIA dicetak dimana ya tuan-tuan…boleh tolong bagitau dalam “comments” ya…HOHO! Next info lagi mantop….

Jadi anda tidak boleh menambah Bitcoins tanpa had?

Betul. Protokol Bitcoin – peraturan yang membuat Bitcoin berjalan- dinyatakan bahawa hanya 21 juta bitcoins boleh diwujudkan oleh pelombong (miner). Walau bagaimanapun, Coin ini boleh dibahagikan kepada bahagian yang lebih kecil (jumlah dibahagikan yang paling kecil adalah 100,000,000 Bitcoin dan dipanggil ‘Satoshi’, dipanggil sempena pengasas Bitcoin).

Maaf! Ini benda teknikal sket…tak payah faham dulu sebab takut nanti bila dah bercinta dengan bitcoin rasa macam nak”bercerai” pulak! HOHO!

Bitcoin berasaskan oleh apa?

Mata wang konvensional telah diasaskan kepada emas atau perak. Secara teorinya, anda tahu bahawa jika anda menyerahkan duit Ringgit Malaysia atau Dolar di bank, anda boleh mendapatkan beberapa emas kembali (walaupun ianya tidak digalakkan secara praktikal). Tetapi Bitcoin tidak berdasarkan emas; ia berdasarkan rumusan matematik.

Di seluruh dunia, orang yang menggunakan perisian program yang mengikuti formula rumusan matematik untuk menghasilkan Bitcoin.

Dulu masa sekolah minat @ pandai matematik tak? Saya dulu pattern “ponteng sekolah” dah sah-sah tak minat bitcoin ini…Tapi alhamdulillah dengan bitcoin “YANG TAK SEBERAPA” ada dalam simpanan ini dah boleh kira-kira nak menikah lagi…HOHO!

Bitcoin nie sebenarnya VALID/LAKU Untuk kita beli barang nanti? Adakah bitcoin ini halal dan patuh syariah? Jangan temberang bos! Nanti menjawab dalam alam perwira…hoho!

Saya xsuka sembang banyak daripada memberi fakta sebenar kepada anda yang menjumpai blog belajar buat duit bitcoin dari rumah ini….korang tengok sendiri info dibawah ini dan nilaikan sendiri…

NEXT HEADLINE! Adakah Bitcoin Salah Satu Method PONZI SCHEME Yang Anda Pernah @ Masih Fikir-Fikirkan tue? Dan LEBIH MUSTAHAK Yang Mesti Anda Ingin Tahu – Adakah Bitcoin Sah Di Malaysia?

Nah! Nak juga bisnes online yang jenis goyang kaki kan! Kita payung sket laa info disini….Mulakan simpan BITCOIN yang sah dan dijamin oleh Surujanjaya Sekuriti (SC) jer senang!

Lepas tue nak trading BTC utk forex ker @ kripto ker @ guna pakai beli barang online ker…cerita lain sebab dah ada modal bitcoin. Mulakanlah dengan ciput dulu…dah ada bini-bini punya fund tambah lagi bro!

Simple step. Anda tulis Luno Malaysia dan daftar. Isi semua maklumat dengan tepat dan sahih.

Gaya seorang jutawan bakal bermula dengan LUNO ( Nawaitu kena betul bos! Ingat nak kaya senang ker? )

Ada submenu “REWARDS” dalam tue masukkan luno promocode yang kami beri atas ini.

Tora-tora datang lagi! Claim anda pasti berjaya! Dah claim boleh terus kaya ker? Boleh juga tapi lambat. Nak kaya cepat jual beli dengan LUNO sampai lebam yer! hoho!

Cukup rasa hampir lengkap analisis bahasa paling mudah mengenai apa itu bitcoin dalam bahasa melayu. Nak lebih yakin dalam bahasa “bill gates” taip sahaja “WHAT IS BITCOIN / IS BITCOIN FRAUD / CAN KAHWIN DENGAN JANDA @ ANAK DARA WITH BITCOIN? HOHO!”

Amaran ikhlas dari saya…Ingatlah bukan kekayaan yang patut dicari..cukupkanlah diri anda dengan meningkatkan taraf hidup yang anda alami setakat ini. Memang tiada yang mustahil tentang BITCOIN ini…tetapi jika jiwa anda dengan “DIKONGKONG/DIJERAT” dengan nafsu duniawi oleh geng hantu tak nampak itu….pastinya anda akan menikah lagi! HOHO!

BITCOIN – MATA WANG KRIPTO DIGITAL YANG BAKAL MENGUASAI DUNIA SUATU HARI NANTI! NAK TUNGGU LAGI? TUNGGULAH YER!

Hari-hari scan MySejahtera Kedai Kopi Kaw Janda Baik pon bagus juga…tapi tak boleh menikah dengan dier. TAPI…bila dah kaya takkan dier tengok sebelah mata….Jangan tunggu lama-lama nanti diambil orang ya gaiisss!!!

KLIK DISINI UNTUK DAFTAR AKAUN LUNO ANDA BERSAMA PROMO CODE DISINI!

6. Bisnes Online Dengan Sistem OnPay Solutions

#1 NADI PENGGERAK BISNES ONLINE YANG DIPERCAYAI & SEMAKIN MENDAPAT TEMPAT DIKALANGAN USAHAWAN MALAYSIA!

KEMUDAHAN internet yang sangat pantas sejak kebelakangan ini telah mewujudkan perniagaan dalam talian menjadi “trend” semulajadi yang sangat fantastik!

Ramai usahawan mula melihat segmen berkenaan sebagai masa depan kepada dunia perniagaan @ bisnes online . Buktinya wujud pelbagai jenis platform e-dagang dan perkhidmatan pembayaran yang menyokong segmen bisnes online ini.

Keyakinan orang ramai terhadap bisnes online di Malaysia semakin tinggi apabila wujud pelbagai pelan yang menawarkan internet murah dan pantas. Kesungguhan kerajaan mewujudkan fasiliti 5G terbaik menjelang 2021 dan tahun-tahun yang seterusnya juga meningkatkan lagi keyakinan orang ramai khususnya usahawan untuk terus berkecimpung dan mengendalikan urusan perniagaan mereka secara dalam talian.

Menurut Pengasas Microsoft, Bill Gates yang pernah berkata, jika perniagaan yang dibuat tidak berada dalam talian @ online, maka secara perlahan-lahan perniagaan tersebut telah berakhir. Kata-kata beliau itu jelas menunjukkan perniagaan dalam talian adalah keutamaan dalam era internet yang serba canggih pada hari ini.

Ia terbukti melalui kewujudan banyak gedung-gedung maya yang menjual pelbagai produk dan perkhidmatan secara dalam talian seperti Lazada, Shopee, Alibaba, Zalora, e-Bay, Amazon.com, GoShop dan sebagainya. Malah, kewujudannya semakin hari semakin gah dan menjadi perhatian ramai pengguna internet terutamanya dalam kalangan mereka yang gemar membeli-belah secara dalam talian khususnya di Malaysia ini.

Di samping nama, gedung-gedung maya yang disebutkan itu turut mencipta jualan menakjubkan dalam tempoh dua tahun kebelakangan ini. Media turut melaporkan yang syarikat Alibaba.com merekodkan jualan sebanyak RM158.37 bilion sempena jualan 11.11 manakala Lazada dan Shopee pula mencatatkan jualan 1 juta unit barangan pada sejam pertama.

Biarpun internet hanya sebagai platform kepada kesemua e-dagang berkenaan namun keberadaannya dalam dunia hari ini boleh disifatkan sebagai ejen penting kepada usahawan untuk memacu perniagaan masing-masing khususnya kepada mereka yang mulai kerja dari rumah sebagai rutin kerja part time mereka lebih-lebih lagi selepas dilanda musibah pandemik covid-19 ini!

Tidak hairanlah kalau pusat tekstil Hari-Hari yang sebelum ini menjual pakaian secara konvensional melalui cawangan kedainya TERPAKSA menukar corak bisnes mereka dengan menyertai bisnes online ini.

ANDA PERNAH DENGAR TAK ONPAY SOLUTIONS? KINI ONPAY SOLUTIONS BAKAL MENJADI #1 PENGGERAK USAHAWAN BISNES ONLINE DI MALAYSIA!

Wow! Nampak Lain Macam Bisnes Online Dari Sistem OnPay Solutions Ini! DAN Pernah Dengar Tak Rahsia Berjaya LEBIH PANTAS Dengan OnPay? OnPay Method Adalah Jawapannya!

Tak perlulah saya berahsia dalam hal seperti ini. Mempermudahkan orang lain untuk berjaya dalam bisnes online juga antara amalan kecil yang dituntut dalam agama juga.

Cuma ianya memerlukan sedikit pengorbanan daripada anda samada dalam bentuk wang mahupun masa dan juga tenaga anda!

Kita terus kepada point utama…apa yang akan diajar oleh Mr Zyan tentang produk killer beliau ini – OnPay Method.

Pembelajaran anda akan lebih mudah kerana ianya diberikan dalam bentuk VIDEO.

Amaran ikhlas dari saya….Hanya yang berminat dan memerlukan bantuan teknikal sahaja sesuai untuk mendapatkan OnPay Method ini.

Pastinya dengan OnPay Solutions as key produk sahaja dapat membantu anda dalam urusan bisnes online anda.

Apa yang cuba saya kongsikan berkaitan dengan OnPay Method ini hanyalah sebagai “SUPPORT” untuk mempercepatkan proses pembelajaran anda secara lebih spesifik.

KLIK IMEJ DIATAS UNTUK MENDAPATKAN HARI INI JUGA ONPAY METHOD – PELENGKAP & PEMUDAHCARA KEPADA SISTEM CANGGIH ONPAY SOLUTIONS!

7. JOM LABUR SAHAM PATUH SYARIAH DENGAN PANDUAN DALAM BAHASA MELAYU JER!

Hoho! Ini satu lagi method yang boleh dikatakan bisnes online juga.

Cuma bukan semua orang tahu cara main saham yang betul.

Dan pasti ramai yang mencari panduan labur saham yang patuh syariah.

Semua perkara ini diperlukan oleh mereka yang mula-mula nak menceburi pelaburan saham yang sebenar bagi mengelakkkan diri anda DIKELENTONG macam ini…

Ini bukan saya memandai-mandai cakap…info diatas antara sebahagian info penting yang saya kutip dari akhbar online ya….

Ok next! Lagi info yang saya ambil dari (ASTRO AWANI) yang ingin dikongsikan disini iaitu 5 TIPS MUDAH MULAKAN PELABURAN SAHAM DAN FAHAMI PATUH SYARIAH :

  1. Tetapkan, asingkan 25% daripada pendapatan
    Tanpa modal, anda tidak dapat berbuat apa-apa! Sekiranya anda tidak dapat mengasingkan dan menetapkan 25% daripada hasil pendapatan untuk dijadikan modal, sudah tiba masanya untuk berdisiplin dan jujur dengan diri sendiri.
    Mulakan dengan langkah kecil dan lakukannya secara konsisten. Perlu diingat bahawa wang itu hanya boleh digunakan untuk tujuan pelaburan!
  2. Belajar dan cari ilmu sebelum mula melabur
    Penting untuk anda belajar dan mencari ilmu sebelum mula melabur. Warren Buffett ada menyuarakan sentimen ini dengan mengatakan: “By far, the best investmment you can make is in yourself”.
    Ramai terburu-buru membuat pelaburan mengikut perasaan ingin cepat kaya dengan mengikuti petua-petua tidak sahih.
    Kerap kali kita dengar berlakunya mereka yang kehilangan wang dan menyedari pelaburan mereka satu penipuan.
    Wang boleh dicuri, tetapi tiada siapa boleh mencuri ilmu pengetahuan, kerana ia tidak susut dan sentiasa berkembang.
  3. Urus keluar-masuk duit
    Wang boleh menjadi musuh atau rakan anda. Ia bergantung kepada bagaimana anda memilih untuk mengendalikannya. Uruskan perbelanjaan dan ketahui perbezaan antara aset dan liabiliti.
    Aset adalah sesuatu yang memasukkan wang ke dalam poket anda, sebaliknya, liabiliti adalah sesuatu yang mengeluarkan wang dari poket anda. Semudah itu!
  4. Melabur apabila sudah memahami konsepnya
    Peraturan asas yang harus dipatuhi ketika melabur adalah sangat mudah, jika anda tidak memahaminya, jangan melabur di dalamnya. Peter Lynch terkenal dengan kata-katanya: “You should never invest in any idea that can’t illustrate with a crayon.”
    Melabur dalam sesuatu yang anda tidak fahami atau tiada pengetahuan mengenainya akan membawa kepada penilaian yang salah dan menyebabkan pelaburan menjadi buruk dan rugi.
    Penting untuk melabur dalam lingkungan kecekapan supaya dapat memahami bagaimana wang dijana dan sekiranya berlaku krisis pasaran, ilmu pelaburan itu dapat membantu anda bertahan dan menanganinya dengan baik.
  5. Fokus pada pelaburan dan berfikir seperti seorang ahli perniagaan
    Ini adalah faktor terpenting yang memisahkan dan membezakan anda daripada menjadi pelabur biasa-biasa sahaja.
    Mentaliti apabila memiliki saham bermaksud, wujud pemilikan separa dalam syarikat perniagaan seperti menjadi pemilik syarikat berjuta-juta atau berbilion ringgit.
    Contohnya, fokus kepada pendapatan syarikat, keuntungan bersih, dan pulangan ekuiti. Bukan harga saham. Harga saham akan sentiasa berubah-ubah dan ini adalah fakta yang tidak dapat kita kawal.

Baiklah! Next info ini adalah direct kepada panduan pelaburan saham patuh syariah dalam bahasa melayu yang mungkin anda cari sebelum ini :

Apa yang terlalu “FANTASTIK” dari panduan Dr Zul Izzi Nordin ini ya?

Jom kita fokus sekejap dengan info dibawah ini ya…

Bagaimana? Sedikit sebanyak anda dah realise tentang penulis ebook ini dan nampak potensi yang boleh diragut daripada ebook “emas” ini.

Next point sebelum saya pergi kepada apa yang terkandung dalam ebook tersebut serta link jualan, kita lihat sebentar antara sebahagian testimonial penulis sendiri berjaya dengan hasil ujikaji serta jual beli sendiri melalui ilmu yang beliau kongsikan di dalam ebook jom labur saham itu ya :

Haaa macam mana? Rasa boleh jadi kaya tak dengan pelaburan saham patuh syariah nie?

Sabar dulu bos! Jangan terlalu “PERCAYA” dengan imej testimonial ini sahaja.

Mari kita lihat apakah skop sebenar yang akan diajar oleh Dr Z ini melalui ebook beliau ” JOM LABUR SAHAM” ini ya :

5 langkah sahaja ya bos….Selama ini 50 langkah kehadapan pon bos mampu follow, inikan hanya 5 langkah “AJAIB” ini.

Sebelum saya kongsikan link jualan, mari kita tengok pula apakah bonus istimewa yang ditawarkan oleh penulis ya :

Dalam banyak-banyak bonus, saya nampak nilai bonus Group Support TELEGRAM ini adalah yang paling bermakna bagi anda yang ingin bermula dengan pelaburan saham patuh syariah ini ya….

So…untuk mereka yang BERMINAT SAHAJA untuk MEMBELI (bukan percuma bos!) anda boleh terus kepada link jualan dibawah ini ya…

Bagi yang nak membeli secara lebih advance melalui QRCODE, anda boleh imbas QRCODE dibawah ini ya :

KINI ANDA HANYA TINGGAL SELANGKAH LAGI UNTUK “EXPERT” DALAM PELABURAN SAHAM PATUH SYARIAH DENGAN PANDUAN JOM LABUR SAHAM INI. TIADA YANG MUSTAHIL UNTUK ANDA BERJAYA DALAM PELABURAN SAHAM YANG SEBENAR! INILAH GURU PELABURAN SAHAM YANG ANDA BOLEH PERCAYAI!

P/s :- Wabak Covid-19 yang melanda dunia HARI INI betul-betul telah mengubah tatacara hidup manusia khususnya di negara kita! Apabila tabiat manusia ini berubah, sedikit sebanyak memang akan ada bisnes yang akan jatuh dan akan ada bisnes yang akan naik! Confirm punya laa! Bisnes yang naik, sudah semestinya adalah bisnes yang dapat mengadaptasi terhadap perubahan tabiat manusia itu samada cepat ataupun sebaliknya. Dan cara yang lebih praktikal dengan norma “KERJA DARI RUMAH” adalah melalui “JOM LABUR SAHAM SECARA PART TIME JER!

Dan tidak syak lagi.. “JOM BELAJAR JADI EXPERT DALAM PELABURAN SAHAM HANYA DIHUJUNG JARI DARI RUMAH INI” adalah salah satu cabang bisnes @ kerja part time yang mampu mengadaptasi tabiat baru dalam kehidupan manusia. Sama ada kita suka atau tidak, bersedia atau tidak.. ia akan tetap berlaku!! Usah berlengah lagi! Kini Pelaburan Saham Patuh Syariah Secara Online adalah kerja part time paling relevan buat anda masa kini dan akan datang!

Apa kata anda? Tinggalkan komen bernas & berilmu untuk kami mendapatkan respon balas anda ya!

8 . NEXT PRODUCT REVIEW YA GAISS!!! COMING SOON!!!

Cukuplah saya rasa cerita “HINGUSAN” saya ini untuk anda tahu cara sebenar buat duit dari bisnes online dengan mudah di Malaysia ini dengan cara yang SAH DISISI UNDANG-UNDANG…!!!

Segalanya terpulang kepada anda untuk buat penilaian sebenar bagaimana golongan-golongan yang dah berjaya kerja part time dari rumah di Malaysia ini.

Dari segala maklumat sehinggalah testimonial yang ditunjukan disini, ada yang hanya kerja part time atau sambilan buat duit online di internet nie, tetapi ada juga yang sampai ambil keputusan untuk serius beb buat duit online nie bila dah tahu cara yang sebenar lebih-lebih lagi hanya dari rumah…. 🙂

Saya akhiri coretan di blog simple ala sembang kari ini dengan…

Nota kecil : Jika anda rasa cerita “HINGUSAN ini langsung tidak beri manafaat kepada anda, anda boleh teruskan sahaja dengan skim cepat kaya anda itu – DISINI

Adios semua!

ADVERTISEMENT